INSTITUT ESTHEDERM ADAPTASUN
Opalovací olej na tělo a vlasy pro silné slunce 150ml

INSTITUT ESTHEDERM ADAPTASUN
Výrobce: Institut Esthederm (F )
Kód zboží: 3320786
HEM: Čestné prohlášení
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 1 528,93 Kč
Cena: 1 850,00 Kč
Kusů:
 

Doprava zdarma

Informace o zboží

Výživný tělový a vlasový opalovací olej se silnou ochranou před negativními účinky slunečního záření. Optimalizuje rovnoměrné, intenzivní a dlouhotrvající opálení a ochranu buněk a účinná ochrana proti volným radikálům zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky. Pokožka si pak zachovává svoji kvalitu a mladistvost i v těch nejnáročnějších podmínkách. Příjemná olejová, voděodolná textura hýčká pokožku vzácnými oleji a omamnou letní vůní.

BENEFITY:
• stimuluje přirozené opálení
• omezuje stárnutí pokožky
• odolný vůči vodě – nezanechává mastný film

JAK PŘÍPRAVEK FUNGUJE:
Patentovaná technologie Adaptasun stimuluje a posiluje přirozené, rovnoměrné opálení pokožky pro rychlejší, dlouhotrvající a intenzivnější výsledek. Aktivuje a optimalizuje celý proces pigmentace. Patentovaná ochrana proti negativním vlivům slunečního záření Global Cellular Protection zajišťuje cílený antioxidační a ochranný účinek, a tím zabraňuje nejen poškození kožních buněk a jejich DNA, ale také stárnutí pokožky v důsledku nadměrného působení volných radikálů. Posiluje přirozenou protizánětlivou ochranu pokožky, což je výbornou prevencí vzniku jakéhokoli podráždění či reakce. Pokožka se stává odolnější vůči nepříznivým účinkům slunečního záření. Vzácné oleje z rýžových otrub, voděnkovce a semen lufy poskytují dokonalou výživu, posilují kožní bariéru a zjemňují pokožku.

PRO KOHO JE PŘÍPRAVEK VHODNÝ:
Pro všechny typy pokožky, kromě pokožky s hyperpigmentací. Vhodné pro pokožku, která se dobře opaluje. Pro pokožku vystavenou silnému slunečnímu záření (hory, tropy, voda, dlouhodobé slunění).

JAK POUŽÍVAT:
Rovnoměrně jej aplikujte na tělo a vlasy v dostatečném množství 20 minut před pobytem na slunci. Nanášejte opakovaně každé 2 hodiny a po pobytu ve vodě.

DOPORUČENÁ RUTINA pro silnou ochranu pokožky tolerující slunce s olejovou výživnou texturou:
1. PŘÍPRAVA NA SLUNCE
BRONZ IMPULSE Sprej pro přípravu pleti na opalování aktivuje všechny stupně pigmentačního procesu pro rychlejší, déle trvající a intenzivnější opalování. Nejedná se o přípravek na ochranu před sluncem. Nastříkejte jej na obličej a tělo a nechte zaschnout. Používejte jej pravidelně 1x denně 2 týdny před pobytem na slunci. Během vystavení slunečnímu záření jej používejte 20 minut před sluněním spolu s vhodnou ochranou před sluncem. Neaplikujte jej na kůži s pigmentovými skvrnami.

2. PODPORA OPÁLENÍ
ADAPTASUN Opalovací olej na tělo a vlasy pro silné slunce se středně silnou ochranou proti UV záření, chrání, optimalizuje přirozené opalování, zachovává kvalitu a mladistvost pokožky na slunci. Sprej použijte rovnoměrně na tělo a vlasy 20 minut před vystavením slunečnímu záření. Aplikujte každé 2 hodiny.

3. PÉČE PO OPALOVÁNÍ
TAN PROLONGING Tělové mléko na prodloužení opálení vyživuje a zklidňuje pokožku po každém pobytu na slunci. Po každém opalování jej naneste na celé tělo. K optimalizaci opálení po návratu z dovolené jej používejte ještě 14 dní.

VÝSLEDKY:
Pokožka je chráněná, mladistvá, zářivá, vyživená a sametově jemná. Opalování je intenzivní, rychlé a dlouhotrvající. Vlasy odhalují celou svoji krásu a zdraví a jemně voní.