INSTITUT ESTHEDERM AGE PROTEOMTM
Pokročilé sérum pro ochranu proteinů a mládí pleti 30 ml

INSTITUT ESTHEDERM AGE PROTEOMTM
Výrobce: Institut Esthederm (F )
Kód zboží: 4867033
HEM: Čestné prohlášení
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 1 698,35 Kč
Cena: 2 055,00 Kč
Kusů:
 

Doprava zdarma

Informace o zboží

První sérum na světě s pokročilou biotechnologií aktivních molekul s účinkem chaperonů – ochránců mládí pleti, které trvale uchovávají a posilují klíčové proteiny v pleti a chrání ji před předčasným stárnutím. Sérum poskytuje vysokou antioxidační ochranu, doslova biochemický štít, který účinně chrání pleť před oxidačním stresem a škodlivými vnějšími vlivy. Jemná, svěží a hydratační textura séra je vhodná pro použití pod jakýkoli přípravek péče o pleť a respektuje pH pokožky. Pleť je po aplikaci výjimečně jemná. Sérum pomáhá předcházet vzniku tmavých skvrn a rozjasňuje pleť. Má jemnou, stylovou vůni s tóny černé švestky, růže a bílého pižma. Neobsahuje alergeny.

BENEFITY:
• na všechny projevy stárnutí pleti
• respektuje pH pokožky
• posiluje klíčové proteiny v pleti

JAK PŘÍPRAVEK FUNGUJE:
Sérum je dlouhodobě mimořádně účinné jako prevence a korekce všech hlavních příznaků stárnutí pleti, jako jsou vrásky, ztráta kontur, hustoty, jasu a rovnoměrného tónu pleti. Viditelně a trvale. Jedinečné složení, které chrání naši pleť a proteiny, které ji tvoří, na dvou úrovních:

Fyzikální štít – přímá ochrana proteinů a jejich struktur přispívá k odolnosti vůči destrukci – chaperonový efekt.

Biochemický štít – chrání před oxidačním stresem až 100x lépe než nejsilnější antioxidanty (např. vitamin E nebo koenzym Q10).

Vysoká antioxidační ochrana, prevence a korekce nejčastějších projevů stárnutí pleti. Prokázané účinky a viditelné výsledky. Dlouhodobý účinek.

PRO KOHO JE PŘÍPRAVEK VHODNÝ:
Pro všechny typy pleti v každém věku.

JAK POUŽÍVAT:
Odšroubováním otevřete lahvičku – pipeta se naplní automaticky. Stiskněte. Použijte 5 kapek ráno a večer na obličej, krk a dekolt ideálně po aplikaci CELLULAR WATER Buněčné vody ve spreji. Jemně vmasírujte do pokožky. Šroubujte, dokud neuslyšíte cvaknutí. Sérum začleňte do jakékoli péče o pleť.

DOPORUČENÁ RUTINA pro ochranu pleti a zpomalení stárnutí:
1. ENERGIZACE PLETI
Pomocí jedinečné CELLULAR WATER Buněčné vody ve spreji s obsahem kyseliny hyaluronové, stopových prvků, minerálů a antioxidačních látek dodejte pleti energii a podpořte účinek další péče. Nastříkejte ji na suchou a vyčištěnou pleť.

2.DLOUHVĚKOST A OCHRANA PROTEOMU
Revoluční pokročilé sérum AGE PROTEOM™ pomáhá chránit klíčové proteiny v pleti, a tím účinně chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy a předčasným stárnutím. Používejte jej ráno nebo večer společně s CELLULAR WATER Buněčnou vodou ve spreji jako absolutní základ každodenní rutiny pro maximalizaci účinku péče o pleť.

VÝSLEDKY:
Pokožka je okamžitě svěží, hydratovaná a lépe chráněná před oxidačním stresem a jím způsobeným stárnutím. Získává zpět svoji vitalitu, jas a hydrataci. Všechny klíčové známky stárnutí vykazují zlepšení:

– méně vrásek,
– pomalejší ztráta hustoty pokožky,
– pevnější pokožka,
– tón pleti je rovnoměrnější a vyrovnanější,
– pleť je jasnější a zářivější.