INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE PROPOLIS+
Tonikum pro odstranění nedokonalostí pleti se zinkem 130 ml

INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE PROPOLIS+
Výrobce: Institut Esthederm (F )
Kód zboží: 3993772
HEM: Čestné prohlášení
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 983,47 Kč
Cena: 1 190,00 Kč
Kusů:
 

Informace o zboží

Dvojitý účinek produktu INTENSIVE PROPOLIS+ Tonika pro odstranění nedokonalostí pleti se zinkem působí na nedokonalosti pleti jako je zvýšená tvorba kožního mazu, vyrážka a černé tečky, ale také na známky stárnutí. Tato řada je proto dokonalou kombinací péče o pleť proti akné a péče proti stárnutí. Svěží a lehká vodní textura tonika má příjemnou květinovou vůni s tóny vodních bílých květů a rýže, dokonale zmatňuje pleť a stahuje póry, zanechává pleť krásně čistou, tonizovanou a připravenou pro další péči.

BENEFITY:
• zklidňuje a působí hojivě na mastnou a problematickou pleť
• matuje pleť a stahuje póry
• svěží a lehká textura

JAK PŘÍPRAVEK FUNGUJE:
Tonikum, ve kterém hlavní roli hraje propolis, včelí produkt s úžasnými účinky, je koncentrovanou pleťovou vodou a péčí v jednom. Protizánětlivé, uklidňující a hojivé účinky propolisu zklidňují nedokonalosti a záněty a pomáhají odstraňovat jizvy po akné. Silný antioxidační účinek propolisu chrání před oxidačním stresem (volnými radikály), který je zodpovědný za předčasné stárnutí pokožky. Vyvážené množství zinku snižuje nadměrnou tvorbu kožního mazu a stahuje póry. Matující pudry absorbují nadbytečný kožní maz a zanechávají pleť bez nežádoucího lesku. Patentovaná technologie Cellular Water plně kontroluje mládí pleti tím, že účinně bojuje proti volným radikálům a přispívá k dobře fungujícímu energetickému metabolismu. Vytváří optimální, přirozené prostředí pro kožní buňky, a tedy i pro plnohodnotně a správně fungující pokožku.

PRO KOHO JE PŘÍPRAVEK VHODNÝ:
Pro pleť s nedokonalostmi ve smyslu akné v dospělosti. Péče proti stárnutí mastné pleti s černými tečkami, rozšířenými póry a záněty. Pokud máte alergii na včelí produkty, nejprve krém vyzkoušejte na malém kousku pokožky, nebo jej nepoužívejte. Vhodná kúra po proceduře LED modrým světlem.

JAK POUŽÍVAT:
Aplikujte jej ráno a večer na obličej, krk a dekolt očištěný/odlíčený pleťovou vodou, pěnou nebo gelem. V případě akné na zádech lze aplikovat i na tuto oblast.

DOPORUČENÁ RUTINA pro problematickou pleť a akné
1. ČISTĚNÍ PLETI
Na vlhkou pokožku aplikujte krouživými pohyby OSMOCLEAN Lehký čisticí gel a následně opláchněte vodou.

2. DOČISTĚNÍ PLETI
Pleť dočistěte pomocí vatového tamponu INTENSIVE PROPOLIS+ Tonikem pro odstranění nedokonalostí pleti se zinkem. Reguluje lesk a viditelné jizvičky po akné a stahuje rozšířené póry.

3. HLOUBKOVÉ ČISTĚNÍ PLETI
OSMOCLEAN Hloubkový čistič pórů aplikujte v bodech na suchou odlíčenou pleť. Krouživými pohyby aplikujte na jednotlivé části pleti, dokud produkt nevytvoří pastu. Po vyčistění omyjte pokožku důkladně 2–3x vodou.

4. PEELING PLETI
OSMOCLEAN Rozjasňující exfoliační krémovou masku rozetřete v rovnoměrné vrstvě na celou pleť, nechte ji chvíli působit a následně vytíráním pomocí prstů odstraňte masku z pleti a pokožku opláchněte vodou

5. ENERGIZACE PLETI
Pomocí jedinečné CELLULAR WATER Buněčné vody ve spreji s obsahem kyseliny hyaluronové, stopových prvků, minerálů a antioxidačních látek dodejte pleti energii a podpořte účinek další péče. Nastříkejte ji na suchou a vyčištěnou pleť.

6. DLOUHOVĚKOST A OCHRANA PROTEOMU
Revoluční pokročilé sérum AGE PROTEOM™ pomáhá chránit klíčové proteiny v pleti, a tím účinně chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy a předčasným stárnutím. Používejte jej ráno nebo večer společně s CELLULAR WATER Buněčnou vodou ve spreji jako absolutní základ každodenní rutiny pro maximalizaci účinku péče o pleť.

7. SÉRUM PRO ODSTRANĚNÍ NEDOKONALOSTÍ PLETI
INTENSIVE PROPOLIS+ Sérum pro odstranění nedokonalostí pleti s kyselinou salicylovou a vysokou koncentrací propolisu koriguje nedokonalosti, posiluje přirozené obranné mechanismy pleti proti oxidačnímu stresu, zpomaluje proces stárnutí pokožky. Aplikujte jej pouze večer lokálně na akné nebo na celou T–zónu (čelo, nos, obličej). Lze jej použít jako S.O.S. léčivý přípravek na záněty v případě potřeby nebo jako kúru.

8.KRÉM PRO ODSTRANĚNÍ NEDOKONALOSTÍ PLETI
Dvojitý účinek INTENSIVE PROPOLIS+ Krému pro odstranění nedokonalostí pleti s kyselinou ferulovou cílí jak na nedokonalosti pleti, jako je mastná pleť, akné, černé tečky, tak na známky stárnutí. Krém je dokonalou kombinací péče o problematickou pleť s akné a péče proti stárnutí. Nanášejte jej ráno a večer na vyčištěnou pokožku na obličej, krk a dekolt.

7. SÉRUM PRO ODSTRANĚNÍ NEDOKONALOSTÍ PLETI
INTENSIVE PROPOLIS+ Sérum pro odstranění nedokonalostí pleti s vysokou koncentrací propolisu, obohacené o kyselinu salicylovou, koriguje nedokonalosti, posiluje přirozené obranné mechanismy pleti proti oxidačnímu stresu, zpomaluje proces stárnutí pokožky. Aplikujte jej pouze večer lokálně na akné nebo na celou T–zónu (čelo, nos, obličej). Lze jej použít jako S.O.S. léčivý přípravek na záněty v případě potřeby nebo jako kúru.

8.KRÉM PRO ODSTRANĚNÍ NEDOKONALOSTÍ PLETI
Dvojitý účinek INTENSIVE PROPOLIS+ Krém pro odstranění nedokonalostí pleti s kyselinou ferulovou cílí jak na nedokonalosti pleti, jako je mastná pleť, akné, černé tečky, tak na známky stárnutí. Krém je dokonalou kombinací péče o problematickou pleť s akné a péče proti stárnutí. Nanášejte jej ráno a večer na vyčištěnou pokožku na obličej, krk a dekolt.

VÝSLEDKY:
Pokožka je vyčištěná a nadměrná tvorba kožního mazu je kontrolovaná. Vzhled pleti je jasnější, póry jsou stažené, záněty a nedokonalosti jsou zklidněné, pleť je krásně matná a připravená pro další péči.