INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE RETINOL
Krém proti hlubokým vráskám 50 ml

INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE RETINOL
Výrobce: Institut Esthederm (F )
Kód zboží: 3547859
HEM: Čestné prohlášení
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 2 099,17 Kč
Cena: 2 540,00 Kč
Kusů:
 

Doprava zdarma

Informace o zboží

Je vyvinutý jako intenzivní terapie proti hlubokým vráskám a důsledkům fotostárnutí. Retinol, jedna z forem vitamínu A, působí na pokožku, kde minimalizuje známky stárnutí – jemné linky, vrásky a změny mikroreliéfu. Pokožka je opět vyrovnaná, jemná a obnovená. Krém pro denní použití obsahuje 0,2 % derivátu retinolu pro výbornou toleranci, podporuje tak silný účinek séra a dokonalý celkový výsledek terapie. Bohatá, příjemná a krémová textura s jemnou vůní poskytuje pokožce dokonalý pocit komfortu.

BENEFITY:
• terapie hlubokých vrásek a fotostárnutí
• vhodný pro použití během dne
• viditelné zesvětlení pigmentových skvrn

JAK PŘÍPRAVEK FUNGUJE:
Derivát retinolu obsažený v krému se postupně uvolňuje a jeho účinek je v pokožce stejný jako účinek retinolu samotného. Je vhodnější pro použití ve dne díky vyšší stabilitě na slunci. Urychluje obnovu pokožky, čímž ji vyhlazuje a zpevňuje. Díky rychlejšímu odlučování starých vrstev pokožky s nerovnostmi, širokými póry, vráskami a nerovnou pigmentací se reflexivně zvýší tvorba nových buněk, které rychle zrají a putují na samotný povrch pokožky. Takto nově vzniklá, čerstvá vrstva je svěží, zářivá, bez vrásek, pigmentací, nerovností a rozšířených pórů. Deriváty retinolu mají také příznivý vliv na kolagen, kdy podporují jeho tvorbu a zpomalují jeho degradaci. Díky tomu dochází ke zpevnění pokožky a účinek proti vráskám je opravdu dlouhodobý. Patentovaná technologie Cellular Water plně kontroluje mladistvost pokožky díky účinnému boji proti volným radikálům a podílu na dobře fungujícím energetickém metabolismu. Vytváří optimální, přirozené prostředí pro kožní buňky, a tedy i pro naplno a správně fungující pokožku.

PRO KOHO JE PŘÍPRAVEK VHODNÝ:
Pro pleť s hlubokými vráskami, rozšířenými póry, nerovným mikroreliéfem a povrchovou nerovnoměrnou pigmentací. Lze jej použít pouze v podzimních a zimních měsících (pozor na pobyt na vysokých horách a zimní dovolenou v tropických oblastech). Řada není vhodná pro těhotné ženy. Doplňuje léčbu frakčními lasery a optimalizuje chemické peelingy.

JAK POUŽÍVAT:
Aplikujte jej ráno na vyčištěnou, suchou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Pro postupné zvyšování tolerance séra lze krém použít i večer – viz aplikace séra. Ideální je používat jej jako 2měsíční kůru. Používejte ochranu před sluncem: PHOTO REVERSE Ochranný rozjasňující krém proti pigmentovým skvrnám SPF 50+ (pigmentové skvrny) nebo NO SUN Ochranný krém (na obličej) se 100 % minerálních filtrů SPF 50+ (velmi vysoká ochrana před sluncem). Nepoužívejte jej na přímém slunci.

DOPORUČENÁ RUTINA pro hluboké vrásky a fotostárnutí:
1. ČISTĚNÍ PLETI
Pomocí vatového tamponu pleť jemně vyčistěte OSMOCLEAN Hydratačním čisticím mlékem nebo jej kruhovými pohyby aplikujte přímo na pleť, rozpusťte nečistoty a omyjte pleť.

2. DOČISTĚNÍ PLETI
Pleť dočistěte pomocí vatového tamponu OSMOCLEAN Hydratačním čisticím tonikem.

3. ENERGIZACE PLETI
Pomocí jedinečné CELLULAR WATER Buněčné vody ve spreji s obsahem kyseliny hyaluronové, stopových prvků, minerálů a antioxidačních látek dodejte pleti energii a podpořte účinek další péče. Nastříkejte ji na suchou a vyčištěnou pleť.

4. DLOUHOVĚKOST A OCHRANA PROTEOMU
Revoluční pokročilé sérum AGE PROTEOM™ pomáhá chránit klíčové proteiny v pleti, a tím účinně chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy a předčasným stárnutím. Používejte jej ráno nebo večer společně s CELLULAR WATER Buněčnou vodou ve spreji jako absolutní základ každodenní rutiny pro maximalizaci účinku péče o pleť.

5. SÉRUM PRO OBNOVU BUNĚK PLETI
INTENSIVE RETINOL Sérum proti hlubokým vráskám urychluje obnovu buněk pro „new skin“ efekt, posiluje strukturu epidermis a funguje jako terapie proti hlubokým vráskám a fotostárnutí pleti. Stimuluje syntézu kolagenu a zabraňuje atrofii dermis spojené se stárnutím pokožky vlivem slunečního záření. Aplikujte jej večer na obličej, krk a dekolt. Pokud pociťujete zahřívání nebo diskomfort během prvních dnů používání: večer vmíchejte několik kapek séra do krému INTENSIVE RETINOL. Postupně zvyšujte množství séra, dokud si pleť nezvykne.

6. KRÉM PRO OBNOVU BUNĚK PLETI
INTENSIVE RETINOL Krém proti hlubokým vráskám urychluje přirozený proces deskvamace (odlupování horních vrstev pleti), zpevňuje pokožku a spouští její obnovu. Funguje jako terapie proti hlubokým vráskám a fotostárnutí pleti. Stimuluje syntézu kolagenu a zabraňuje atrofii dermis spojené se stárnutím pokožky vlivem slunečního záření. Aplikujte jej na den na obličej, krk a dekolt.

VÝSLEDKY:
Viditelný efekt proti stárnutí. Pleť je po kúře vyhlazená, vrásky a rýhy mizí. Mikroreliéf pokožky je vyhlazený a pigmentové nerovnosti jsou vyrovnané. Pleť je jasná a zářivá.