INSTITUT ESTHEDERM LIFT & REPAIR
Vyhlazující oční krém 15 ml

INSTITUT ESTHEDERM LIFT & REPAIR
Výrobce: Institut Esthederm (F )
Kód zboží: 2908128
HEM: Čestné prohlášení
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 1 694,21 Kč
Cena: 2 050,00 Kč
Kusů:
 

Doprava zdarma

Informace o zboží

Komplexní jemný oční krém má široké spektrum účinků. Minimalizuje vrásky kolem očí, vyhlazuje, vypíná a zpevňuje oční kontury a odstraňuje známky únavy. Lehký, gelový, oftalmologicky testovaný a bez parfemace. Je výborně tolerovaný i citlivým očním okolím a oblíbený pro svůj okamžitý a dlouhotrvající účinek.

BENEFITY:
• efekt proti padání očních víček
• rozjasňuje oční okolí
• svěží gelová textura s liftingovým efektem

JAK PŘÍPRAVEK FUNGUJE:
Za pevnost a plnost pokožky a dlouhotrvající protivráskový efekt je zodpovědná patentovaná technologie Repair. Díky ní se tvoří více kvalitního kolagenu, elastinu a glykosaminoglykanů (např. kyseliny hyaluronové), přičemž tato technologie zabraňuje jejich poškození. Hyaluronové výplňové molekuly poskytují okamžitý plnější efekt a vyplňují vrásky. Za okamžitý liftingový efekt jsou zodpovědné glykobiopolymery a výtažky z ovsa. Patentované technologie Time Control System a Cellular Water plně kontrolují mladistvost pleti tím, že účinně bojují proti volným radikálům a přispívají k dobře fungujícímu energetickému metabolismu buněk pleti. Vytváří optimální podmínky pro přirozeně, plnohodnotně a správně fungující kožní buňky, a tedy i pokožku.

PRO KOHO JE PŘÍPRAVEK VHODNÝ:
Pro oční okolí se známkami stárnutí, jako jsou vrásky a ochablé kontury, přibližně od 35 let.

JAK POUŽÍVAT:
Aplikujte jej ráno a večer na vyčištěné a suché oční okolí pomocí unikátního kovového zamakového aplikátoru, který pokožku zároveň chladí, nebo prsty jemnými krouživými pohyby nebo poklepáváním. Pohyb při péči o oční okolí by měl vždy směřovat od vnitřního k vnějšímu koutku.

DOPORUČENÁ RUTINA pro lifting očního okolí a proti ochabování očních víček:
1. ČISTĚNÍ OČÍ A RTŮ
Pomocí vatového tamponu jemně odličte oční okolí a rty OSMOCLEAN Dvousložkovým odličovačem očí a rtů.

2. ENERGIZACE PLETI
Pomocí jedinečné CELLULAR WATER Buněčné vody ve spreji s obsahem kyseliny hyaluronové, stopových prvků, minerálů a antioxidačních látek dodejte pleti energii a podpořte účinek další péče. Nastříkejte ji na suchou a vyčištěnou pleť.

3. LIFTING OČNÍHO OKOLÍ
LIFT & REPAIR Vyhlazující oční krém viditelně vyhlazuje a zmenšuje vrásky a rozzáří oční okolí. Svěží gelová textura s liftingovým efektem pomáhá proti padání očních víček. Aplikujte jej pomocí chladivého aplikátoru, nebo čistými prsty, ráno a večer na odlíčené oči a vyčištěné oční okolí jemným vklepáváním od vnitřní k vnější části oka.

VÝSLEDKY:
Oční kontury jsou zpevněné, vrásky jsou redukované a pokožka očního okolí je krásně rozjasněná a vypnutá.