INSTITUT ESTHEDERM PHOTO REVERSE
Ochranný rozjasňující krém proti pigmentovým skvrnám SPF 50+ 50 ml

INSTITUT ESTHEDERM PHOTO REVERSE
Výrobce: Institut Esthederm (F )
Kód zboží: 2948256
HEM: Čestné prohlášení
Dostupnost: SKLADEM
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 1 725,62 Kč
Cena: 2 088,00 Kč
Kusů:
 

Doprava zdarma

Informace o zboží

Krém s velmi vysokou ochranou proti slunečnímu záření (SPF 50+) speciálně vyvinutý pro pleť s pigmentovými skvrnami. Zabraňuje procesu pigmentace, udržuje pokožku mladistvou, jednotnou a bez nežádoucích pigmentových skvrn. Již vzniklé tmavé skvrny postupně mizí a nové se netvoří. Pleť se pomalu uzdravuje z dysfunkční distribuce pigmentu. Lehká, krémová, nekomedogenní a voděodolná textura bez parfemace dokonale vyhovuje každému typu pleti.

BENEFITY:
• minimalizuje riziko hyperpigmentace
• zesvětluje již existující skvrny
• zabraňuje stárnutí pokožky

JAK PŘÍPRAVEK FUNGUJE:
Průlomová sluneční péče, která kombinuje vysoce účinnou ochranu před UVA a UVB zářením a dalšími složkami slunečního záření, péče proti vzniku pigmentových skvrn a péče, která zachovává mladistvost pokožky na slunci po celý rok. Technologie Photo Reverse inhibuje celý proces pigmentace a procesy, které vedly ke vzniku pigmentových skvrn, jsou zastaveny, a mají tak čas obnovit původní kvalitu. Pigmentové skvrny se nevytváří a ty již vytvořené postupně mizí díky obnově pokožky. Pleť je tak jasná, jednotná a zářivá. Patentovaná ochrana proti negativním vlivům slunečního záření Global Cellular Protection zajišťuje cílený antioxidační a ochranný účinek, a tím zabraňuje nejen poškození kožních buněk a jejich DNA, ale také stárnutí pokožky v důsledku nadměrného působení volných radikálů. Posiluje přirozenou protizánětlivou ochranu pokožky, což je výbornou prevencí vzniku jakéhokoli podráždění či reakce. Pokožka se stává odolnější vůči nepříznivým účinkům slunečního záření. Patentovaná technologie Cellular Water dodává pokožce energii, přírodní minerály a další potřebné látky. Bojuje proti volným radikálům, a tím i proti předčasnému stárnutí pokožky.

PRO KOHO JE PŘÍPRAVEK VHODNÝ:
Pro pleť se všemi typy pigmentových skvrn (hyperpigmentace, pozánětová pigmentace po akné, lentigo, melasma, snižuje riziko pigmentace po poraněních kůže). Nekomedogenní textura je vhodná i pro mastnou nebo citlivou pleť. Bez parfemace. Pro pleť s rizikem vzniku, nebo již existujícími pigmentovými skvrnami.

JAK POUŽÍVAT:
Aplikujte dostatečné množství přípravku na obličej, krk a dekolt nebo na hřbety rukou 20 minut před pobytem na slunci. Aplikujte každé 2 hodiny. Přípravek lze používat během celého roku při každém pobytu na slunci. K dosažení maximálního účinku by se měl používat od prvních dnů s vyšší intenzitou slunečního záření (v našich zeměpisných šířkách, mimo horské oblasti, přibližně od března, dubna). V opačném případě by se již v těchto měsících vytvořilo hnědé zbarvení a účinek krému by byl mnohem pomalejší.

DOPORUČENÁ RUTINA pro vysokou ochranu a korekci pigmentových skvrn:
1. PEELING PLETI
OSMOCLEAN Rozjasňující exfoliační krémovou masku rozetřete v rovnoměrné vrstvě na celou pleť, nechte ji chvíli působit a následně vytíráním pomocí prstů odstraňte masku z pleti a pokožku opláchněte vodou

2. ENERGIZACE PLETI
Pomocí jedinečné CELLULAR WATER Buněčné vody ve spreji s obsahem kyseliny hyaluronové, stopových prvků, minerálů a antioxidačních látek dodejte pleti energii a podpořte účinek další péče. Nastříkejte ji na suchou a vyčištěnou pleť.

3. DLOUHOVĚKOST A OCHRANA PROTEOMU
Revoluční pokročilé sérum AGE PROTEOM™ pomáhá chránit klíčové proteiny v pleti, a tím účinně chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy a předčasným stárnutím. Používejte jej ráno nebo večer společně s CELLULAR WATER Buněčnou vodou ve spreji jako absolutní základ každodenní rutiny pro maximalizaci účinku péče o pleť.

4. OCHRANNÝ KRÉM
PHOTO REVERSE Ochranný rozjasňující krém proti pigmentovým skvrnám SPF 50+ chrání před UVB a UVA zářením a vrací proces pigmentace zesvětlením již existujících skvrn a zabráněním vzniku nových. Naneste jej v dostatečném množství na obličej, dekolt a horní část rukou 20 minut před pobytem na slunci. Aplikujte každé 2 hodiny.

VÝSLEDKY:
Pokožka se sklonem k pigmentovým skvrnám i pokožka s pigmentovým skvrnami je dokonale chráněná před slunečním zářením a před tvorbou nových pigmentových skvrn. Ty stávající postupně mizí a pleť se stává sjednocenou, jasnou a zářivou.